Londra, Anglia

Posted by admin  august 28, 2011  3 Comments »
Londra, Anglia

“When a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford” (Când un om este plictisit de Londra este plictisit de viață, pentru că în Londra există tot ce-ți poate oferi viața), spunea Samuel Johnson, unul dintre cei mai importanţi autori ai literaturii britanice a secolului 18.

Indiferent care este motivul pentru care vizitezi Londra, acest oraş fantastic şi plin de viață te va copleşi încă de la primii paşi.

Praga, Cehia

Posted by admin  august 28, 2011  No Comments »
Praga, Cehia

Praga îşi întâmpină turiștii tot timpul anului. Astfel, primăvara te poţi bucura de linişte şi de lipsa cozilor la obiectivele turistice, vara te așteaptă zile senine și petreceri ce se întind până târziu în noapte, toamna imbracă oraşul în culori calde şi-l transformă într-unul romantic, iar sezonul rece aduce cu el târgul de Crăciun.

Stockholm, Suedia

Posted by admin  august 28, 2011  No Comments »
Stockholm, Suedia

Capitala și cel mai mare oraș din Suedia, Stockhom, are o istorie care începe în 1252, când era o piață importantă în comerțul cu fier din minele de la Bergslagen. Se spune că orașul a fost fondat de Birger Jarl, cu scopul de a proteja Suedia de invazia maritimă a forțelor străine și pentru a împiedica jefuirea unor cetăți ca Sigtuna pe lacul Mälaren (sursa). Istoria bogată și tradiția regală și-au lăsat amprenta în fiecare colț de oraș pe care l-am explorat.

Varna, Bulgaria

Posted by admin  august 28, 2011  No Comments »
Varna, Bulgaria

O poveste în Bulgaria, aproape de granița cu România.

Veneția, Italia

Posted by oana  august 25, 2011  No Comments »
Veneția, Italia

Când spui Veneția te gândești în primul rând la celebrul carnaval ce are loc în fiecare an în luna februarie, la gondole și la îndrăgostiți plimbându-se de mână prin Piazza San Marco.

Cel mai ușor mod de a ajunge la Veneția este avionul. Prețurile pornesc de la 70 de euro dus întors la o cursa low cost sau de la 150 la o cursa de linie. În sezon asteaptă-te ca prețurile să ajungă și la 300 de euro așa că cel mai bine este să-ți faci rezervarea din timp.