Despre


lumeadinbuzunar.ro îți aduce imagini din România și din alte țări vizitate de  Oana Nemeș, fotograf profesionist și blogger, și de prietenii ei.

Dacă vrei să folosești imaginile pentru site-ul tău sau în orice fel de proiect comercial, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la adresa contact (@)lumeadinbuzunar.ro. Îți vom răspunde rapid

Utilizarea, inclusiv modificarea, imaginilor din acest site este permisă numai cu acordul scris al echipei lumeadinbuzunar.ro.

 

Un răspuns la “Despre”

 1. Buna ziua,

  Numele meu este Ramona Cojocaru si sunt Coordonator Program Afiliere pentru eSKY Romania.
  Va contactez in vederea inrolarii site-ului dumneavoastra in sistemul Partner Toolkit, program de afiliere lansat de eSKY Romania (http://www.esky.ro/parteneriat).
  Parteneriatul presupune inserarea in site-ul dumneavoastra http://bucharestairports.ro/index.php a motorului de cautari eSKY Travel Search – ETS. Acest motor permite rezervarea biletelor de avion direct de pe site-urile dumneavoastra.
  In functie de numarul de bilete de avion vandute, eSKY va ofera un comision intre 20-40% din valoarea taxei de tranzactie, conform politicii de comisionare.
  As dori sa discut cu dumneavoastra despre aceasta oportunitate.

  Va multumesc,
  Ramona Cojocaru
  0733.926.910

Lasă un răspuns